Rólunk

A  FA – LÁ- DA  Kft.  az asztalos szakma ősi gyökereihez hű, szakmáját szerető húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekből alakult.
 
Egyedi bútorkészítéssel foglalkozó cég vagyunk budapesti székhellyel. Elsősorban Budapesten és száz kilométeres vonzáskörzetében vállalunk bútorkészítést, vagy más asztalos, bútorasztalos munkát, de az elvégzendő feladat nagyságától függően az egész ország területére dolgozunk.
 
Fontos számunkra, hogy a megrendelés, a kivitelezésig megbeszélt határidőn belül teljesüljön, valamint az optimális tervezés, és a tökéletes, precíz, gyors kivitelezés.
 
Elkészült bútorainkra,  több év garanciát vállalunk, ezzel is igazolva a minőséget. A garancia idő 2-5-évig terjed a választott anyagoktól függően.
 
Asztalos iparban előforduló gyenge minőségű alapanyagokat nem használunk, ezekre garanciát nem tudunk vállalni.
 
A megbeszélések, szaktanácsadások, felmérések és az egyedi bútorok látványrajza (3D fotó realisztikus látványterv) természetesen ingyenes.
A lakberendezés, az egyedi bútor nem csak stíluskövetés, hanem önkifejezés és önmegvalósítás. Ezért a bútorasztalos dolga követni a megrendelő kívánságait, hogy az egyedi bútorok megfeleljenek minden elvárásnak, de közben praktikus és jól funkcionálóak is legyenek.
Fő profilunk az egyedi bútorok készítése, ezért az ehhez tartozó asztalos kiegészítő vasalatok és dekorok kiválasztásában is segítséget tudunk nyújtani.
Terveimet minden esetben látványtervező program segítségével készítem el.
 
Tevékenységeink
 
- Egyedi bútorok készítése: bútorasztalos, asztalos munkák, konyhabútor, nappali bútor, tolóajtós szekrények, gardróbok, iroda bútor, fürdőszoba bútor, beépített szekrények, gyerekszoba bútor, polcrendszerek, nyílászárók.
- Laminált padló lerakása
- Felületkezelés, szórással történő pácolás, lakkozás
- Belsőépítészeti asztalos munkák teljes körű kivitelezése (felmérés, egyedi bútortervezés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés) asztalos szakembereink együttműködésével egyedi igények szerint.
 - Bérszerelés: cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.Webdesign: Eco-Webdesign Kft.